28/05/2019

Doni të kryeni studimet e larta në Austri?

Viti akademik në Austri fillon më 1 tetor dhe përfundon...

22/05/2019

Kurset e Gjermanishtes në nivelin më të lartë

Vetëm në kryeqytet numërohen mbi 150 qendra kursesh të gjuhëve...

17/05/2019

Ndikimi i rrjeteve sociale në identitetin personal

Në ditët e sotme me plot kuptimin e fjalës mund të themi se në krijimin e identitetit...

10/05/2019

Si ndikon muzika në personalitetin e fëmijëve

Në qoftë se fëmijëve do t’u jepej mundësia të zgjidhnin ndërmjet matematikës dhe muzikës...